Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl

Informatie: Bewegwijzering ANWB stijl

Alles op het gebied van bewegwijzering naar en op uw camping, bedrijventerrein en recreatiegebied.

Voor bewegwijzering borden moet u bij Informatiebord.nl zijn, de specialist in de levering van verkeersmaterialen voor campings en recreatiebedrijven. Bij ons kunt u alles vinden op het gebied van:

- verkeersborden - de inrichting van bedrijventerreinen, camping of  – verkeerslichten - informatieborden

Ook voor de bewegwijzering in gebieden waar veel toeristen komen bieden wij u het complete assortiment bewegwijzeringsborden voor zowel voetganger, fietser als automobilist.