Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Plaatsen jullie ook verkeersborden?

In principe is de plaatsing van verkeersbord(palen) op en rond je eigen terrein eenvoudig zelf te doen. We hebben hier een instructiefilm m.b.t. plaatsing van verkeersbordpalen. 

Bekijk instructiefilm

Voor plaatsing in openbare ruimte gelden andere richtlijnen, hier moet je toestemming voor 
aanvragen bij de wegbeheerder (gemeente, provincie, waterschap of rijkswaterstaat).

Wij kunnen ook de plaatsing en montage verzorgen.

Voor montagewerkzaamheden op en rond je eigen terrein (dus zonder vergunning) kan je een keuze maken uit een van onze standaard plaatsingsdiensten. Staffelkortingen worden berekend in de winkelmand. Na je bestelling wordt er een telefonische afspraak gemaakt m.b.t. planning en locatie van de plaatsing.

Bekijk productgroep

Voor montagewerkzaamheden in de openbare ruimte kunnen wij een prijsopgave maken op basis van een verleende vergunning (de vergunning dien je zelf aan te vragen)

naar overzicht