Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Productie verkeersborden

Verkeersbord met gevelsde rand
De basis van een bord

Er worden (tenzij anders vermeld) aluminium verkeersborden
geproduceerd met een dubbel omgezette rand.

De basis is aluminium coil coated plaatmateriaal van 2mm dik, die wordt aan alle zijden 2 x haaks omgezet. De hoeken worden vervolgens afgeperst zodat er een uiterst stevig en duurzaam bordmodel ontstaat. Coil coated aluminium is plaatmateriaal dat al aan beide zijden voorzien is van een coating, standaard is de achterzijde van het bord neutraal grijs (RAL 7042)  en de voorzijde in kleur gecoat. 


Bordmodel met reflecterende folie


Reflecterende folie

In veel gevallen kunt u kiezen voor 3 verschillende reflecterende klasses folie.
Standaard klasse 3 / Duurzame maximaal reflecterende folie / Duurzaamheidsklasse 15 jaar
Basis klasse 2  Standaard reflecterende folie / Minimale eis bij werken in uitvoering / Duurzaamheidsklasse 10 jaar 
Klasse 1  / Minimaal reflecterende folie / Eigen terrein / Duurzaamheidsklasse 7,5 jaarOpdruk van het verkeersbord

De opdruk wordt sinds eind 2017 extreem duurzaam en rechtstreeks geprint op de reflecterende folie met een professionele Avery Dennison TrafficJet printer. Deze high tech printer is voorzien van specifieke verkeerskleuren (spotkleuren) in combinatie met CMYK kleuren. Na droogtijd wordt de print voorzien van een ultra beschermende UV lamineerfolie.

over reflecterende folie >


Productie verkeersborden bij TrafficSupply.nl
Opdruk van een full-colour bord

Reflecterende folie is in de basis geen witte ondergrond. De folie is van zichzelf wat lichtgrijs / zilverkleurig en bevat fabricage merktekens en lijnen. Wij zullen dit in de visual die u na uw upload ontvangt zo goed mogelijk proberen na te bootsen, meer informatie over reflecterende folie. Standaard wordt het informatiebord na bedrukking voorzien van een UV beschermend laminaat. 

SignEditor™ Uniek in Europa!

Sommige borden kun je aanvullen met een eigen logo of naam. Zie je dit pictogram  dan kun je het bord naar je eigen wensen bewerken in onze SignEditor.